YJ YouMomentum - шаблон joomla Видео


fejlec

 

CÉGÜNK


A Somogy Bróker Biztosítási Alkusz Kft 1998 november 11-én alakult meg. Tevékenységi köre 67.20 a biztosítást kiegészítő tevékenység, amelyet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyével végezhet a minimum 5.000.000.- Ft törzstőkével folyamatosan rendelkező társaság.


A cég alapítói és jelenlegi ügyvezetői : Kéki Lajos 50% , Tobak Ferenc 50% akik már a 80-as években megismerkedtek a szakma minden fortélyával. Alakulásunk óta tagjai vagyunk a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének, amelynek jelenleg több, mint száz tagja van. A Somogy Bróker Kft a szövetség éves értékelése alapján / árbevétel, biztosítási állomány, szerződésszám / a tagok közül az első harmadban foglal helyet.


Kezdetben kaposvári irodaként működtünk egy fő alkalmazottal és három fő alvállalkozóval. Folyamatosan nyitottunk irodákat 1999 január Nagykanizsa, március Pécs, majd azt követően Szekszárd, Tamási, Nagyatád, Szigetvár, Siófok. Tevékenységünket lakossági biztosítások közvetítésével kezdtük, majd a szakmai háttér lehetővé tette a nagyvállalati és önkormányzatok részére történő értékesítést is. Természetesen valamennyi biztosító társaság valamennyi módozatát értékesítjük, ide értve a magán és önkéntes nyugdíjpénztárakat is.


Szakmai stábunk zöme, több mint 10 éve a biztosítási szakmában tevékenykedik szinte valamennyi területen van biztosítós tapasztalatunk.


Jelenleg is ügyfeleink: Mizó Rt Pécs, Délviép Rt, Klíma Vill Kft, Pannon-Wolf Kft, Galla Invest Kft, Csurgói Önkormányzat, Református Egyház, Fonyód-Ordacsehi Balaton Agrár Rt…stb. A megnövekvő szerződések száma a megfelelő ügyfélkiszolgálás, állományápolás, valamint a biztosítókkal és alvállalkozókkal való folyamatos jó kapcsolattartás következtében, szerződéseink száma megközelíti a 10.000 darabot, állományunk nagysága közel 1000 000 000.-Ft.


Ezen kívül, minden megyében új és használt autókereskedésekkel is szoros a kapcsolatunk, hogy az ügyfeleknek megfelelő szintű szolgáltatást tudjunk közösen nyújtani. A mai piaci viszonyoknak is igyekszünk megfelelni, mind a hitelkihelyezés mind az egészségpénztárak nyújtotta szolgáltatások területén is.

obk kotelezo

obk casco

obk utazas

obk lakas